Obaveštenje o vodosnabdevanju za sredu 03. septembar 2014 godine

PDF Štampa El. pošta

 JP "Vodokanal" Bečej obaveštava svoje potrošače da će u sredu 03.09.2014.godine zbog najavljenog isključenja električne energije: 

link: http://www.elektrovojvodina.rs/sl/mediji/Dana-03-09-2014-g-se-zbog-PLANIRANIH-radova-u-el-mrezi-iskljucuju

  • vodosnabdevanje Bečeja će biti u prekidu od 11 do 12 časova, a u periodu od 8 do 11 časova i od 12 do 18 časova biti sa smanjenim pritiskom. Trafo stanica TS3 izvorišta u ovom periodu će se napaljati električnom energijom preko dizel agregata.   (Prvobitno najavljeni prekid od 10 do 11 časova se pomera za otprilike 1 sat vremena zbog kašnjenja sa najavljenim isključivanjem električne energije. 

  • vodosnabdevanje Bačkog Petrovog Sela će biti sa smanjenim pritiskom od 9 do 17 časova jer će jedino bunar Vodne Zajednice 9 biti u funkciji koji će se napajati električnom energijom preko dizel agregata.

  • Napaljanje električnom energijom bunara u Radičeviću u periodu od 9 do 17 časova će obezbeđivati preko dizel agregata.

Molimo cenjene potrošaće za razumevanje. 

  • vodosnabdevanje Bečeja će biti u prekidu od 10 do 11 časova, a u periodi od 8 do 10 časova i od 11 do 17 časova biti sa smanjenim pritiskom. Trafo stanica TS3 izvorišta u ovom periodu će se napaljati električnom energijom preko dizel agregata.

  • vodosnabdevanje Bačkog Petrovog Sela će biti sa smanjenim pritiskom od 9 do 17 časova jer će jedino bunar Vodne zajednice 9 biti u funkciji koji će se napajati električnom energijom preko dizel agregata.

  • Napaljanje električnom energijom bunara u Radičeviću u periodu od 9 do 17 časova će obezbeđivati preko dizel agregata.

Molimo cenjene potrošaće za razumevanje.

 

JP “Vodokanal“ Bečej

 

otežano vodosnabdevanje

 

style= style=/span style=

 
Vesti Obaveštenje o vodosnabdevanju za sredu 03. septembar 2014 godine

Anketa

Da li ste zadovoljni uslugama Online Servisa?
 

Anketa

Kako ocenjujete usluge JP Vodokanal-a?